دانلود مقاله بررسي ساير ضايعات محصولات زراعي
با دانلود مقاله در مورد بررسي ساير ضايعات محصولات زراعي در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله بررسي ساير ضايعات محصولات زراعي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله بررسي ساير ضايعات محصولات زراعي ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:مقاله در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:13 صفحه
قسمتی از فایل:
ضايعات مواد غذايي در كشوربه مراتب از ميزان متعارف ان در كشورهاي در حال توسعه بيشتر است با اينكه رقم دقيقي در سطح كشور در دسترس نيست برسيهاي موردي و نمونه اي نشان ميدهد ضايعات مواد غذايي در مراحل انبارداري-توزيع و نگهداري – اماده كردن و پخت در منزل و مصرف غذا در خانه حدود 30-25درصد است و در مورد بعضي محصولات مانند سبزي و صيفي به حدود 50 درصد نيز ميرسد . به عبارتي غذاي حدود 15-10 مليون نفر در كشور از طريق ضايعات از چرخه مصرف خارج مي شود .
و اين به معني اتلاف منابع اب و خاك و هدر رفتن نهادههاي توليد و ارز مصرفي است مطالعات انجام شده نشان ميدهد كه بر اساس ضرايب متعارف فائو و برسيهاي نمونه اي در ايران به طور متوسط حدود 10 درصد از عرضه انرژي (حدود 300كالري ) بر اثر ضايعات خارج مي شود و در نتيجه پروتئين – انواع ويتامينها و املاح به هدر مي رود .
خلاء بين عرضه و تقاضاي داخلي را ضمن نا متعادل بودن جريان توزيع به علت شا خصهاي اقتصادي –بايد ناشي از ضايعات زياد مواد غذايي در فاصله توليد تا مصرف دانست اصلاح نظام توزيع و جلوگيري از ضايعات يكي از سياستهاي