دانلود تحقیق درمورد مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون
با دانلود تحقیق در مورد مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:16 صفحه
قسمتی از فایل:
1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بستهبندي , نشانهگذاري , نمونهبرداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا ميباشد . 2 ـ دامنه كاربرد
1 ـ هدف
هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بستهبندي , نشانهگذاري , نمونهبرداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا ميباشد . 2 ـ دامنه كاربرد اين استاندارد فرآوردههايي را شامل ميشود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است .
هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بستهبندي , نشانهگذاري , نمونهبرداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا ميباشد .
2 ـ دامنه كاربرد
اين استاندارد فرآوردههايي را شامل ميشود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است . اندامهاي گياهي ميتواند مجزاء بصورت مربا و مارمالاد و ژله مربا تهيه شود . اين استاندارد در مورد ژله دسر 1 همچنين محصولات تهيه شده با مواد قندي و يا غيرقندي كه مصرف رژيمي دارند 2 نميباشد .
اين استاندارد فرآوردههايي را شامل ميشود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است
اندامهاي گياهي ميتواند مجزاء بصورت مربا و مارمالاد و ژله مربا تهيه شود .
اين استاندارد در مورد ژله دسر 1 همچنين محصولات تهيه شده با مواد قندي و يا غيرقندي كه مصرف رژيمي دارند 2 نميباشد .