دانلود تحقیق درمورد آرد مخصوص بيسكويت
با دانلود تحقیق در مورد آرد مخصوص بيسكويت در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق آرد مخصوص بيسكويت را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق آرد مخصوص بيسكويت ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد آرد مخصوص بيسكويت
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:2 صفحه
قسمتی از فایل:
يك از مهمترين مواد اوليه بيسكويت ، آرد مي باشد. با توجه به انواع بيسكويت آردهائي با مشخصات مورد نظر لازم مي باشد اما بطور كلي آرد بيسكويت از گندمهاي ضعيف و كم پروتئين توليد مي شود زيرا هر چه گندم از نوع سخت تر باشد براي تهيه بيسكويت حاصل از آن ، روغن و شكر بيشتري لازم است تا محصول مناسب از نظر بافت و تردي بدست آيد .
ويژگيهاي عمومي آرد :
1- رطوبت : حدود 14-13 درصد
2- درصد استخراج : حدود 75-70 درصد
3- خاكستر : حدود 5/0-44/0 درصد
4- رنگ آرد: نبايد تيره باشد.
5- مقدار pr پروتئين : مقدار پروتئين آرد بيسكويت نبايد از حدود 5/9- 8% بيشتر باشد .
6- اندازه ذرات: نبايد از حد معيني كمتر يا بيشتر باشد.