دانلود تحقیق درمورد اصول و نحوه طراحی یك سیستم كنترلی با استفاده از یك PLC
با دانلود تحقیق در مورد اصول و نحوه طراحی یك سیستم كنترلی با استفاده از یك PLC در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق اصول و نحوه طراحی یك سیستم كنترلی با استفاده از یك PLC را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق اصول و نحوه طراحی یك سیستم كنترلی با استفاده از یك PLC ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد اصول و نحوه طراحی یك سیستم كنترلی با استفاده از یك PLC
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:36 صفحه
قسمتی از فایل:
اتوماسیون صنعتی
با توجه به پیشرفت بسیار سریع تكنولوژی و وجود رقابتهای شدید در بین صنعتگران دو مقولة دقت و زمان در انجام كارهای تولیدی و خدماتی بسیار مهم و سرنوشت ساز شده است. دیگر سیستمهای قدیمی جوابگوی نیازهای صنعت توسعه یافتة امروز نبوده و بكار بردن سیستمهایی كه با دخالت مستقیم نیروی انسانی عمل می كنند، امری نامعقول مینمود. چرا كه در این موارد دقت و سرعت عمل سیستم بسیار پایین و وابسته به نیروی كاربر است. بنابراین ماشینهای هوشمند و نیمههوشمند وارد بازار صنعت شدند. و بعد از مدتی آنچنان جای خود را پیدا كردند كه علاوه بر زمینههای صنعتی در كارهای خدماتی نیز جایگاه ویژهای یافتند. كنترل سیستمهای بسیار پیچیدهای كه قبلاً غیرممكن بود براحتی انجام میگرفت . مكانیزه كردن سیستمها و ماشین آلات (اتوماسیون صنعتی ) مقوله بسیار مهم و پرطرفداری شده و نیاز به آن هر روز بیشتر و بیشتر مشهود میشود . اتوماسیون صنعتی در زمینههای بسیار گستردهای كاربرد دارد از مكانیزه كردن یك ماشین بسیار سادة كنترل سطح گرفته تا مكانیزه نمودن چندین خط تولید و شبكه كردن آنها با هم . با نگاهی به محیط اطرافمان میتوانیم نمونههای بسیار زیادی از كاربرد اتوماسیون ا را در اغلب زمینهها پیدا كنیم.. در اتوماسیون واحدهای مسكونی جدید ، در شبكههای مخابراتی ، در سیستمهای دفع فاضلاب ، سیستم توزیع برق ، كارخانجات مختلف و ...
در یك سیستم اتوماسیون شده كنترل پروسه توسط ماشین انجام میشود و در این سیستمها دخالت انسان به حداقل و در برخی موارد به صفر رسیده است. سیستم با گرفتن سیگنالهای ورودی از قطعاتی نظیر سنسورهای تشخیص فشار ، رنگ ، سطح مایعات ، قطعات فلزی ، سنسورهای دما ، ميكرو سوييچها ، كلیدها و شستیها ، واسط های كاربر با ماشین و... وضعیت موجود را حس كرده و بررسی میكند و سپس در مورد عكسالعمل ماشین تصمیمگیری كرده و فرمانهای لازمه را به قطعات خروجی كه تحت كنترل ماشین هستند اعمال میكند. با توجه به مواردی كه ذكر شد میتوان ساختار یك سیستم اتوماسیون را بدین صورت لیست نمود:
قطعات ورودی شامل سنسورها ، سوییچها ، ...
قطعات خروجی مثل موتور ، پمپ ، شیربرقی ، نشانگرها ...
یك كنترلر داخلی با CPU برای پردازش دادهها و اجرای برنامة كنترلی سیستم و حافظه برای ذخیره نمودن برنامة كنترلی و اطلاعات دریافتی از قطعات ورودی
یك واسط بین كاربر و ماشین Human Machine Interface ( در مواردی كه نیاز به انجام تنظیمات توسط كاربر داریم و یا میخواهیم یكسری اطلاعات و آلارمها را به اطلاع كاربر برسانیم .)
توجه داشته باشید با بالا بردن سرعت و دقت كنترلر مورد استفاده در سیستم اتوماسیون شده و انتخاب درست ٱن بر طبق كاربردی كه از آن انتظار داریم میتوانیم امكانات و قابلیتهای سیستم را بالاتر ببریم . بعنوان مثال در یك سیستم سادة كنترل سطح مخزن سرعت پاسخگویی سیستم در حد چند ثانیه هم برای این كار كافی خواهد بود. اما در سیستمهای پیچیدة موقعیتیاب یا پردازش تصویر به سیستمهای بسیار سریعتر و دقیقتر احتیاج داریم و سرعت پاسخگویی در حد میكرو ثانیه برای ما لازم است.