دانلود تحقیق درمورد نقش مخمر در توليد مشروبات الكلي
با دانلود تحقیق در مورد نقش مخمر در توليد مشروبات الكلي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق نقش مخمر در توليد مشروبات الكلي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق نقش مخمر در توليد مشروبات الكلي ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد نقش مخمر در توليد مشروبات الكلي
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:15 صفحه
قسمتی از فایل:
اگرچه تشخيص بين آبجو، شراب و نوشيدني الكلي با ساير نوشابههاي الكلي شناخته شده، به خوبي امكانپذير است، اما؛ آنها در يك چيز با هم مشتركند. آنها همگي فراوردة تخمير بوسيلة مخمرها؛ به ميزان بيشتر «ساكارومايسس سرويزيه» و «ساكارومايسس آويوم» يا در مورد آبجوها، معمولاً «ساكارومايسس كارلزبورجينِزيز» هستند.
مخمر چيست؟
مخمرها، همانطور كه ميدانيد، فاقد ميسيليوم ميباشند. آنها قارچهاي تكياختهاي هستند كه به صورت غيرجنسي توسط جوانه زدن يا شكافتن، تكثير ميگردند.
ـ قارچهاي تكسلولي ميكروسكوپي داراي زندگي آزاد.
ـ فاقد كلروفيل بوده و هتروتروف ميباشند.
ـ مشخص شده كه داراي يك پراكندگي و انتشار وسيع در طبيعتاند.
ـ با جوانهزدن يا شكافتن، شكل تازهاي از رشد و نمو را به صورت غيرجنسي دارا ميباشند.
ـ سلولهاي مخمر بزرگتر از سلولهاي باكتريايياند.
ـ در مدت زمان تكاملي، سازگاري بيشتري پيدا كردهاند.
ـ اندازه سلولهاي مخمر تقريباً 8-6 ميكرون است.
ـ امكان دارد كه كروي، تخممرغي يا استوانهاي شكل باشند.
ـ به صورت سلولهاي ميلهاي و كروي شكل در زير ميكروسكوپ ديده شده است.
ـ جديداً مخمرها در حقيقت باكتري به حساب ميآيند.
ـ مخمر به عنوان يك مكمل ويتاميني خوراكي ميباشد، زيرا؛ داراي 50% پروتئين ميباشد.
ـ مخمر يك منبع غني از ويتامين ب، نياسين (اسيد نيكوتينيك) و اسيد فوليك است.
ـ مخمر به صورت خشك و بستهبندي شده به فروش ميرسد