7,000 تومان
  • فروشنده : کاربر

  • کد فایل : 45775
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 6.5k

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود تحقیق درمورد تاريخچه پيدايش و ساخت موشك

دانلود تحقیق درمورد تاريخچه پيدايش و ساخت موشك

0 6.5k
دانلود تحقیق درمورد تاريخچه پيدايش و ساخت موشك

با دانلود تحقیق در مورد تاريخچه پيدايش و ساخت موشك در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق تاريخچه پيدايش و ساخت موشك را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق تاريخچه پيدايش و ساخت موشك ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد تاريخچه پيدايش و ساخت موشك

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:15 صفحه

قسمتی از فایل:زمين گهواره ذهن است ولى تا ابد نمى توان در گهواره زندگى كرد.كنجكاوى بشر در شناخت محيط پيرامون خويش و خواست انسان براى تسلط و نفوذ روزافزون بر طبيعت از يك طرف و آرزوى وى براى سفر به آسمان هاى پهناور از طرف ديگر باعث شده است تا توجه خاصى به فضا داشته باشد و با ايجاد امكانات بيشتر از حوزه حيات خويش نيز فراتر رود و درصدد تسلط بر محيط هايى باشد كه امكان بقا در آنجا حداقل است. از سويى ديگر درك پديده ها و عوارض زمينى و فضاى پيرامون آن، كسب اطلاعات بيشتر در مورد ناشناخته هاى زمين، جو زمين، سيارات، ستارگان، اجرام سماوى، صور فلكى و حركت آنها و همچنين ايجاد ارتباطات و انجام مخابرات آسان تر و بسيارى از امور ديگر بيش از پيش دستيابى به فضا را الزام آورتر كرده است.
حداقل
۷۰۰ سال از عمر موشك مى گذرد. در قرن سيزدهم بود كه چينى ها نخستين تيرهاى آتشين ضبط شده در تاريخ را پرتاب كردند و مغول هاى مهاجم را به وحشت افكندند. چينى ها در جنگ پين كينگ در سال ۱۲۳۲ ميلادى سلاح هاى آتشين را كه بر سر خود آتش داشتند عليه تاتارها به كار گرفتند. در اين سال ها توسط يك نفر ايتاليايى به نام فونتانا راكتى اختراع شد كه داراى محرك بود. اين راكت در آن زمان چندان عملى نبود و تخريب چندانى نداشت و بيشتر اثر روانى آن در ايجاد ترس در دشمن مورد نظر بود.
اولين راكت به مفهوم امروزى توسط شاهزاده حيدرعلى در هندوستان ابداع شد كه اين راكت در نيمه دوم قرن
۱۷ عليه انگليسى ها به كار گرفته شد. اين راكت ها لوله هايى از آهن و ماده اصلى آن را باروت تشكيل مى داد و وزن اين راكت ۳ تا ۵ كيلوگرم و طول آن ۲۰ و قطر آن ۵ سانتى متر با برد حدود ۵/۲ كيلومتر بود كه طول راكت در مجموع با قطعات چوبى به ۳ متر مى رسيد. همچنين پايدارى اين راكت ها در پرواز توسط قطعاتى از چوب بامبو كه به بدنه آن متصل بود تامين مى شد كه اين قطعات چوبى عملى شبيه بالك هاى كنترلى در موشك هاى امروزى را انجام مى دادند. در جنگى كه در هندوستان بين ارتش انگليس و حيدرعلى اتفاق افتاد، ارتش حيدرعلى با به كارگيرى ۵ هزار راكت انداز ابداعى خود شكست سختى بر ارتش انگليس تحميل كرد و انگليس و غرب به رغم داشتن زمينه هاى مساعد در تهيه اسلحه فعاليت چشمگيرى در تحقيقات موشكى نداشتند. اما در اين جنگ تعدادى از راكت هاى سالم به وسيله يكى از افسران انگليسى به نام ويليام كنگرو جهت تجزيه و بررسى به انگلستان ارسال شد.

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر